Begynderafdelingen

Velkommen til Skanderborg Golfklubs begynderafdeling.

Som nybegynder vil du træffe bekendtskab med os, når du af træneren har fået at vide, at du nu er klar til at komme til begyndermatcher (også kaldet 36-54 matcher, da de henvender sig til alle med et handicap mellem 36 og 54).

36-54 matcher
Vi arrangerer 36-54 matcher hver onsdag kl. 18 sommeren igennem. Vi spiller hver gang 9 huller. Du vil her blive sat i bold sammen med andre spillere med handicap mellem 36 og 54 samt en vejleder. Vejlederens opgave er at lære dig, hvordan du kommer rundt på banen, holder et godt spilletempo og hjælpe dig med regel- og etikettespørgsmål og i det hele taget fortælle dig om, hvordan man begår sig på en golfbane.

Det er vigtigt, at du møder i god tid. Kl. 18 er spilletidspunktet, og på det tidspunkt skal vi stå ude på hullerne. Du skal være klar uden for bagindgangen til klubhuset kl 17.40. På det tidspunkt skal du have udfyldt dit scorekort, have meldt dig hos matchlederen og betalt matchfee, som er 50 kr.

Du får her at vide, hvilken vejleder du skal gå med, og så følges I ad ud til det hul, hvor I skal starte.
Specielt de første gange, hvor du skal lære at udfylde scorekort vil vi tilråde, at du kommer senest kl 17.30.

Efter matchen samles vi allesammen i klubhuset, hvor der er uddeling af præmier og socialt samvær. Vi laver også hver gang en lille regelquiz. Der er også mulighed for at få noget at spise og drikke.

Tilmelding til 36-54 matcher
Foretages via Golfbox senest mandagen før matchen kl. 18. Når du har logget dig på Golfbox, vælger du i menuen “Klubturneringer” og finder den relevante match. Ved at gå ind på denne, kan du tilmelde dig.
Når matchlederen har sat matchen op, får du en mail, hvor du kan se, hvilket hul du skal starte på, og hvem du skal spille sammen med.

Regel og etikette undervisning
Når du har spillet et par 36-54 matcher er du klar til at komme til undervisning i regel og etikette. Det er også begynderudvalget, der står for dette. Se mere om dette under “Regel og etikette”)

Efter at du har spillet fire 36-54 matcher og har fået undervisning i regel og etikette bliver du frigivet til at spille på den store bane.

Vi vil meget opfordre dig til at fortsætte med at komme til 36-54 matcher, efter at du er blevet frigivet til spil. Der er stadig mange ting at lære, og det er her, du har mulighed for at finde spillekammerater. Selv om du måske hurtigt skulle komme under 36 i handicap, er du fortsat velkommen. Du deltager blot ikke i konkurrencen – til gengæld får du lov til at spille gratis med.

Næste regelundervisningsaften:
Torsdag den 28/9 kl  19.15. Foregår i kælderen i klubhuset.
Undervisere: Susanne Bohlbro og Jytte Bengtson
Tilmelding til Jytte Bengtson (se længere nede) eller på tilmeldingsliste på opslagstavle
Se mere i bilaget “Regel- og etiketteundervisning”

Begynderafdelingen på Facebook
Vi har oprettet en Facebook gruppe “Skanderborg Golfklubs Begyndergruppe”, som vi vil opfordre dig til at tilmelde dig. Formålet med den er dels at vi kan sende remindere og andet ud her, dels er det vores håb, at begynderne her kan finde andre at gå ud at spille med, når de er færdige med begynderforløbet.

Vejledere
Vil du være vejleder – så se mere om, hvad vi forventer af dig som vejleder andet sted på siden.
Tilmelding foregår via Golfbox senest mandag kl. 18 før matchen

Begynderudvalget

Ønskes der kontakt til medlemmerne af begynderudvalget
Se kontaktinformation nedenfor