Priser – Nyt medlem

Her kan du se kontingenter på vores medlemskaber.
Bemærk ingen indlemdelsesgebyr eller indskud.

Kontingenter

Begynderforløb 2017:

Du kan melde dig ind i klubben, enten ved at sende en mail til golf@skanderbog-golfklub.dk eller ved at ringe til kontoret på tlf. 86 53 86 88. Her kan du få al den hjælp du har brug for.

I 2017 er der træning for nye medlemmer:

Onsdag kl. 11.00 – 12.00
Onsdag kl. 17.00 – 18.00
Torsdag kl. 17.30 – 19.00

I forbindelse med begynderforløbet skal du også igennem Regel- og Etikette undervisning. Det klares på 1 aften hvor du skal afsætte ca. 3 timer – husk at medbringe de udleverede bøger. Undervisningen foregår i klubhuset.

Du skal selvfølgelig også ud på stor bane, i forbindelse med dit forløb. Disse turneringer hedder 36-54 og foregår onsdage kl. 18.00. Træneren siger til, når du er klar til disse turneringer.

Nyt medlem, og hvad så….

Når du har klaret begynderforløbet, er du klar til at blive medlem af klubben. Her er der flere muligheder, du kan forlænge prøvemedlemskabet, blive flexmedlem eller som de fleste gør, blive fuldtidsmedlem. Kontakt kontoret, de kan finde det rigtige medlemskab til dig.

Når du som nyt medlem har fået dit DGU kort, har du opnået retten til at spille på 18-huls banen. Dog kan du som prøvemedlem ved at have spillet dig ned i hcp 46 også opnå lokal spilleret det første år du spiller i klubben.

Derved åbner der sig en række muligheder, som er beskrevet kort herefter.

Skanderborg Golf Klub har nogle venskabsklubber, hvor du kan spille for ½ greefee, dvs. til den halve pris.

Skanderborg Golf Klub har en række sections, som giver dig mulighed for at spille regelmæssigt med andre i klubben. Der er f.eks. Herre section, Dame section, senior section og Junior-afdelingen. Læs mere under Sections.

Klubben har en række turneringer, som du er meget velkommen til at deltage i, f.eks. Åbningsmatchen. Følg med på hjemmesiden under Nyheder eller check golfbox.

Klubben har også en ægteskabsliga. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere herom.

Se vores velkomstfolder her Velkomstfolder

Book banetider her