Gæster

Skanderborg Golfklub byder gæster velkommen til Danmarks smukkeste golfanlæg. Vi tilbyder runder på vores 18 hullers bane, som ligger langs Skanderborg sø, i et varieret og kuperet terræn. Vi har desuden en 6 hullers Pay & Play kortbane, som kan spilles af alle. Det koster 100 kr. at spille Pay & Play. Golfudstyr kan lejes. Se mere her.

Har du spørgsmål omkring tidsbestilling, så kan du ringe til klubben på tlf. 8653 8688. Du kan også selv bestille tider via golfbox

Dress Code

I Skanderborg Golf Klub Værner vi om golfens stolte traditioner, og det gælder også påklædningen. Vi forventer derfor, at du har golftøj/ordentligt tøj, når du går ud på 18-huls banen. Af respekt for traditionerne og alle andre golfspillere ønsker vi ikke at se folk i  undertrøjer, fodboldtrøjer, soltoppe, badeshorts, joggingtøj og lign. på 18-huls banen.

Fra Skanderborg mod Horsens ad hovedvej 170. Ved Horndrup, ca. 4 km syd for Skanderborg drejes til venstre mod Hylke/banen. Herfra 2 km til banen ved Hylkemøllevej.

Fra syd på motorvejen drej fra ved afkørsel Ejer Bavnehøj, hold til højre efter afkørsel ca. 100 mtr. Efter ca. 400 mtr. drej til venstre mod Tebstrup. Efter ca. 1 km. drej til venstre mod Skanderborg (hovedvej 170). Efter ca. 2 km. drej til højre ved skiltet golfbane.

Se vores generelle priser her GREENFEE

Overnatning

Ønsker du at overnatte i nærheden af Skanderborg Golf Klub?

pejsegaardenHotel Pejsegården

Juelsminde StrandHotel Juelsminde Strand

Hotel Årslev KroHotel Årslev Kro

skanderborghusHotel Skanderborghus

Golf Gudenaa

Golf Gudenaa er et samarbejde bestående af seks golfbaner og 4 hoteller og kroer i et område, der med sit kuperede landskab, udstrakte skove, dybe dale, søer og heder næsten bliver én stor naturlig golfbane. Hver bakketop og hver vig afslører nye områder og scenerier, som områdets golfbaner har forstået at udnytte til fulde. De seks golfbaner langs Gudenåen ligger tæt med typisk 10-20 kilometers afstand. Det er dermed intet problem at nå flere baner på ét golfophold.

GOLFGUDENAA.DK
Untitled-1 copy

Se de seneste nyheder herNyheder

Book banetider her