Herre Section

Herre Section er en såkaldt “klub i klubben” for alle herrer over 18 år med hcp. 36 eller lavere, der er medlem af Skanderborg Golf Klub. Vi spiller alle torsdage i sæsonen, hvor den sidste torsdag i måneden er en gunstart med efterfølgende fællesspisning og uddeling af præmier.

Så har du lyst til at være med i vores hyggelige “klub”, kontakt da et af bestyrelsesmedlemmerne, som nok skal hjælpe dig igang.

Tilmelding til alle matcher foregår på Golfbox, hvor turneringsbetingelser og praktiske oplysninger vil fremgå. Ved tilmeldingen skal du angive hvilken tidsblok du tidligst gerne vil spille i, samt om du vil bestille dagens menu fra restauranten. Din torsdags TeeTime får du senere onsdag aften, via e-mail, hvor du også kan se din starttid og hul nummer ved gunstart. På golfbox.dk kan du se hvem du skal spille med.

Seneste tid for tilmelding er onsdag kl. 18.00

Kontingent for 2017 er kr. 500,- (Betales inden 1/4-2017)
Kontingent ved indmeldelse efter 1/7 er kr. 250,-
Klippekort til 6 gange er kr. 200,- hvis man ønsker at deltage flere gange, koster det yderlige kr. 300,-
Når indbetalingen er registreret af kasseren, er man spilleberettiget i herresection.
Kontingentet indbetales til vores konto i Sparekassen Kronjylland i Skanderborg på kontonummer: 6191-0007736355
I “besked til modtager” skriver du 70-xxxx/Kontingent (hvor xxxx er dit medlemsnummer)

Har du lyst til at prøve at spille i Herre Section
Gæstespiller fra Skanderborg Golfklub med hcp. 36 eller derunder kan deltage gratis en gang.
Præmier kan ikke vindes, og i tilfælde af par match, vil partner heller ikke kunne få event. præmie.
Gæstespiller fra anden klub med hcp. 36 eller derunder kan deltage gratis en gang (dog greenfee).
Præmier kan ikke vindes af gæster, og i tilfælde af par match, vil partner heller ikke kunne få event. præmie.

Matchdag

Du skal ikke bekræfte din starttid på Golfbox.
Udfyld et scorekort eller udskriv det evt. fra Golfbox.
5 minutter før din teetime, møder du op på 1. tee (eller angivet tee ved gunstart).

Teetimes

Formiddagsblok kl. 09.37 og 09.52 (samt 10.00 hvis nødvendigt)
Eftermiddagsblok kl. 14.00-16.30 eller 14.30-17.00
Gunstarter er kl. 16.00 dog kl.15.00 i september

Selv om vi spiller sammen uanset handicap, er vi – i forhold til præmier og gennenmgående – delt op i 3 forskellige rækker:

A række hcp +4 – 13,7 (skiftevis slagspil og stableford)
B række hcp 13,8 – 21,4 (stableford og slagspil ca hver 4 gang)
C række hcp 21,5 – 36,0 (stableford)

Rækkeindelingen i det daglige spil er “flydende”.   Flydende skal her forståes på den måde, at dit handicap på den pågældende spilledag, bestemmer hvilken række du kan vinde præmier i.

Rækkeindelingen i gennemgående er “statisk” fra din første spilledag, indtil vi slutter sæsonen. D.v.s. at dit hcp på din første spilledag,vil definere hvilken “gennemgående” række du spiller i hele året.

Du kan således komme ud for, at du til daglig spiller om præmier i A rækken, fordi du i løbet af året har forbedret dit handicap. Men hvis du er startet i B rækken, bliver du i B rækken i den gennemgående turnering hele året.

Scorekortindtastning

Umiddelbart efter runden indtaster DU SELV dit scorekort. Husk at tjekke SLAGENE med din markør, torsdag aften når alle er gået hjem, er det IKKE muligt at ændre indtastningen for fejl.
Det foregår i Golfbox via PC’en som står i lokalet bag “Golfboxskærmen”.
Har du en “inden for en flaglængde”, skriver du på dit scorekortet et F ud for hullet og afleverer det i postkassen, som hænger på herresections opslagstavle i kælderen.
Resultat af dagens match vil fremgå af Golfbox.

Alle spilledage er officielle turneringer – d.v.s. der handicapreguleres efter hver spilledag. Scorekort skal være udfyldt korrekt underskrevet af både spiller og markør.

Boldsammensætning

Boldsammensætningen foregår automatisk i Golfbox.
Dette sikrer at du kommer til møde spændende golfspillere med forskelligt hcp.

Gennemgående

I den gennemgående konkurrence, som slutter sidst i september, bruger vi vores STABLEFORD point, scoret i de enkelte matcher (slagspilsscore omregnes til stablefordpoint).
Her tager vi de 9 BEDSTE runder talt sammen til året resultat.
Se i øvrigt reglerne under punktet “rækkeinddeling”.

Præmier

Vi spiller hver torsdag om præmier i alle 3 rækker, til dem som scorer flest stableford point og laveste antal nettoslag ved slagspil.
Afgørelser ved pointlighed er i henhold til matchprepositioner som defineret i Golfbox.

Antallet af præmier per række, der udloddes, er som følger:

1-6 spillere: 1 præmie
7-12 spillere: 2 præmier
13-18 spillere: 3 Præmier
>18 spillere: 4 præmier

Du vinder:

1. præmie: Gavekort + 1 fl. vin
2. præmie: 1 fl. vin + 3 logobolde
3. præmie: 1 fl. vin
4. præmie: 1 fl. vin
“Par 3 huller – indenfor en flagstangslængde i 1 slag”: 1 fl. vin

Efter gunstarten den sidste torsdag i hver måned, uddeles præmier for den forgangne måned. Hvis du ikke selv har mulighed for at modtage dine præmier, bedes du lave en afhentnings aftale med en medspiller, ellers bliver din præmie uddelt som klappræmie.

Præmier til vinder + Runner up i alle 3 rækker af den gennemgående, overrækkes i forbindelse med afslutningsfesten.

Denne afholdes efter året sidste gunstart.

Se herre sections gavmilde
hulsponsorer nedenfor

Se de seneste nyheder herNyheder

Book banetider her