Aktiviteter

Skanderborg Ladies’ Section byder alle klubbens kvindelige medlemmer velkommen til hyggeligt golf sammenværd hver tirsdag med andre golfglade kvinder.

Spilleformer
I Ladies Section spiller vi primært stableford og slagspil.

Handicap- og præmiegrupper:
Gruppe A: hcp        0 – 22   Spiller stableford/slagspil
Gruppe B: hcp    22,1 – 54  Spiller stableford

A-rækken spiller slagspil ca en gang om måneden. Hvis bolden samles op i slagspilsmatcher er det en no-return for en A-spiller.

Der udløses én præmie for hver påbegyndte 4. deltager i hver gruppe. Max 4 præmier i hver række. Alle præmier udleveres til månedsafslutningen.

Resultater af de enkelte turneringer ses på Golfbox.

Fællesspisning og præmieoverrækkelse
Den sidste tirsdag i hver måned er der fællesspisning i forbindelse med vores sponsormatch. Ved denne lejlighed overrækkes også præmier fra de øvrige tirsdagsmatcher i måneden. Præmier udleveres til vinderen personligt ved månedsafslutningen. Er man undtagelsesvis ikke tilstede, må man selv sørge for, at en anden medtager præmien samme dag. I modsat fald tilgår præmien til brug ved julefrokosten.

Bamsematch
Herre Section og Ladies Section skiftes til at arrangere Bamsematch, henholdsvis en torsdag eller en tirsdag, hvor vi kæmper om at klæde Bamsen i rødt eller blåt tøj – en hyggelig og sjov match, som vi gerne vil vinde!

Bamsen blev klædt i rødt i 2016.

Bymatcher
Vi mødes en gang årligt til bymatcher mod Odder og Juelsminde, skiftevis hjemme og i venskabs-klubberne.

Vi spiller stableford 18 huller og hygger derefter med fællesspisning og præmieoverrækkelse sammen med modstanderne.

Invitationsmatch
Her indbydes alle Skanderborg Golfklub’s dame-medlemmer på besøg, så de kan opleve stemningen og samværet med medlemmerne i Ladies Section.

Venindematch
Ladies’ Section afholder en “Venindedag” – en dag hvor du kan invitere en eller flere golfspillende veninder/familiemedlemmer til Skanderborg Golfklub. Opslag kommer på hjemmesiden.

Weekendtur
Hvert år forsøger vi at arrangere en weekendtur med golf og hyggeligt samvær et sted i Danmark. Opslag på hjemmesiden og vores opslagstavle.

Formiddagsspillere

Når vi spiller bymatch, spiller eventuelle formiddagsspillere om en flaske vin. Man melder ikke til på golfbox, men laver selv hold ved fremmøde, og afleverer scorekort i omklædningsrummet.

9-hullers matcher

For at tiltrække flere piger til Ladies Section har vi i 2017 valgt at arrangere 9-hullers matcher på tirsdage, hvor vi ikke har besøg eller gun start. Tilmelding sker via Golfbox. Match start fra kl. 17.30.

shutterstock_59718085

Kontingent for hele året incl. matchfee. – 18 huller

Kontingent for hele året incl. matchfee – 9 huller

kr.

Kontigent hvis der betales matchfee hver tirsdag. kr. 100,00
Matchfee pr gang kr. 40,00
Hulspil kr. 50,00
Eclectic kr. 50,00

BEMÆRK NYT KONTONR.

Bankoverførsel til: Reg. nr: 7176 Kontonr.1379735

Husk navn og medlemsnr.

Mail til kassereren Anna-Marie Rørbye Pedersen (annarorbye@gmail.com)

med oplysning om navn og medlemsnummer, og HUSK at anføre om du ønsker at spille eclectic og/eller hulspil.

Det er også muligt at betale med mobilepay på nr. 22317584 (Anna-Marie)

Vigtige personer

Ønskes der kontakt til bestyrelsen i Lady Section
Se kontaktinformation nedenfor