Så er vi i gang!

Sæsonen blev sparket i gang med “Rød match” – vor traditionelle åbning, hvor alle spillere bærer rødt og spiller fra rød tee.

14 par havde afsat søndagen til lidt god golf og hyggeligt samvær. Vejrguderne kvitterede med det mest pragtfulde forårsvejr, og stemningen var som altid helt i top. Der var også nogle, som åbnede med et aggressivt angreb på deres handicap. Flot- flot!

Sidste års vindere af den gennemgående turnering har ikke hvilet på laurbærrene, for de valgte ubeskedent at starte den nye sæson med en sejr. Vi siger tillykke!

Næste match er den 26. maj. Husk tilmelding via golfbox.

Velkommen!

Vi inviterer alle ægtepar og fast samlevende til at tage del i klubbens absolut mest hyggelige samvær. Turneringsprogrammet består i 2018 af 6 afdelinger, som spilles på lørdage fordelt hen over sæsonen. Første start er normalt kl. 13.

For turneringsprogrammet klik her.

I forlængelse af golfen samles vi til spisning og hyggeligt samvær i restauranten.

Vi kan se frem til 6 super dejlige lørdage, som de færreste vil undvære. Vi har ingen handicapgrænser og der er plads til alle. Hvis I ikke har deltaget før, skal I absolut tage chancen og melde jer ind. I vil ikke fortryde det!

Kontingent og turneringsgebyr

Betaling for deltagelse i ægteskabsligaen omfatter et tilmeldingsgebyr og et turneringsgebyr. Indeholdt i turneringsgebyr er betaling for mad.

Betaling kan ske på 2 forskellige måder:

1. I betaler et indmeldelsesgebyr på kr. 299,- dækkende for alle 6 afdelinger. Turneringsgebyr er herefter kr. 350,- pr. afdeling
  2. I fravælger at betale indmeldelsesgebyr. Til gengæld betaler i et turneringsgebyr på kr. 450,- pr. afdeling.

Ligaens bestyrelse

Ægteskabsligaens turneringsprogram planlægges af bestyrelsen.
Turneringsledelsen for de enkelte afdelinger fordeles mellem bestyrelsens medlemmer.

Se de seneste nyheder herNyheder

Book banetider her