Velkommen!

Vi inviterer alle ægtepar og fast samlevende til at tage del i klubbens absolut mest hyggelige samvær. Turneringsprogrammet består af 6 afdelinger, som spilles på lørdage fordelt hen over sæsonen. Første start er normalt kl. 13.

Se endvidere linket til turneringsoversigten.

I forlængelse af golfen samles vi til spisning og hyggeligt samvær i restauranten.

Vi kan se frem til 6 superdejlige dage, som de færreste vil undvære. Vi har ingen handicapgrænser og der er plads til alle. Hvis I ikke har deltaget før, skal I absolut tage chancen og melde jer ind. I vil ikke fortryde det!

Kontingent og turneringsgebyr

I kan vælge en af de to modeller, der er angivet under “Tilmelding og regler for deltagelse”.

Ligaens bestyrelse

Ægteskabsligaens turneringsprogram planlægges af bestyrelsen.
Turneringsledelsen for de enkelte afdelinger fordeles mellem bestyrelsens medlemmer.

Gertrud og Robert Burne

Gertrud (formand):