Velkommen!

Vi inviterer alle ægtepar og fast samlevende til at tage del i klubbens absolut mest hyggelige samvær. Turneringsprogrammet består i 2019 af 6 afdelinger, som spilles på lørdage fordelt hen over sæsonen. Første start er normalt kl. 13. Første turnering afvikles dog 1. påskedag, den 21/4  kl. 10.

Se endvidere linket til turneringsoversigten.

I forlængelse af golfen samles vi til spisning og hyggeligt samvær i restauranten.

Vi kan se frem til 6 superdejlige dage, som de færreste vil undvære. Vi har ingen handicapgrænser og der er plads til alle. Hvis I ikke har deltaget før, skal I absolut tage chancen og melde jer ind. I vil ikke fortryde det!

Kontingent og turneringsgebyr

Se linket for “Tilmelding og regler for deltagelse”

Vi har i 2019 valgt at en intropris på 350 kr for jer, som kunne tænke sig at se, om ægteskabsligaen var noget for jer.

Dette gælder ved den første turnering den 21/4.

Vælger I herefter at fortsætte i ægteskabsligaen, kan I vælge en af de to modeller, der er angivet under “Tilmelding og regler for deltagelse”.

Ligaens bestyrelse

Ægteskabsligaens turneringsprogram planlægges af bestyrelsen.
Turneringsledelsen for de enkelte afdelinger fordeles mellem bestyrelsens medlemmer.

Se de seneste nyheder herNyheder

Book banetider her