Ægteskabsligaen

By januar 23, 2019Nyheder

Prøv Ægteskabsligaen til Intro pris

Vil I have muligheden for at have det sjovt og hyggeligt sammen med glade golfspillere, så gælder det bare om at deltage i ægteskabsligaen i Skanderborg Golfklub. Eneste kriterie for at kunne være med, er at man er ægtepar eller fast samlevende.

Vi vil alle gerne vinde , men det er det mindst vigtige, så der er plads til alle.

Der spilles 6 matcher på året og alle matchformer er forskellige og med sjove indslag, og om man har hcp 54 eller 0 er ligegyldigt, chancerne for at vinde er lige store eller små

I matchen er man makker med sin ægtefælle, kæreste eller sambo, og indtil nu har vi ikke fået klager over, at matcherne har ført til skilsmisse eller andet dårlig klima parterne imellem.

Efter hver match hygges der med god middag og vin i vores dejlige restaurant.

Har man betalt medlemskab på 300 kr. koster det 350 kr./par at deltage pr. gang som dækker mad og præmier, og hvis man ikke ønsker at være medlem kan være med fra gang til gang til en pris af 450 kr. pr par pr. gang.  Til årets første match er der ”kom og have det sjovt og hyggeligt pris” på 350 kr. for alle par.

Tilmelding via golfbox

Selvom man ikke kan deltage så mange gange, hvorfor  så snyde sig for sjov og hygge de gange, hvor muligheden er der. ??

Læs mere om ægteskabsligaen på https://www.skanderborg-golfklub.dk/aegteskabsliga/

Spille datoerne i 2019 er

1. april 1. juni 29. juni    27. juli      31. august             28. september