Turneringer og propositioner

Turneringsprogrammet for 2020 ses nedenfor. I hver turnering vil turneringsledelsen endvidere fastlægge en match-i-matchen.

Lørdag, den 25. april kl. 13:

Fourball aggregate stableford (Rød Match).
Alle spiller fra rød tee.  Alle spiller deres egen bold. Parrets resultat er summen af stablefordpointene
Turneringsledelse: Gertrud og Robert

Lørdag, den 30. maj , kl. 13:

Greensome stableford.
Herrer spiller fra gul og damer fra rød tee. Begge slår ud fra teestedet, vælger den bold man vil spille videre med og skiftes herefter til at slå til den valgte bold.  Parrets resultat er de opnåede stablefordpoints.
Turneringsledelse: Karin og Knud

Lørdag, den 27. juni, kl. 13:

Hallington
Herrer spiller fra gul og damer fra rød teested.  Alle spiller deres egen bold. Spillerens resultat på et hul beregnes som 2 x hullets par minus de anvendte slag. Til sidst lægges de tildelte slag til. Parrets resultat er summen af pointene.
Turneringsledelse : Vibeke og Svend Erik

Lørdag, den 25. juli, kl. 13:

Blue foursome, stableford.
Alle spiller fra blå tee. Parret skiftes til at slå ud på hullerne og  til at slå videre med bolden. Parrets resultat er de opnåede stablefordpoints.
Turneringsledelse:  Jytte og Steen

Lørdag, den 5. september, kl. 13:

Scottish twosome.
Herrer spiller fra gul og damer fra rød teested. Par 3 huller spilles som i greensome. På par 4 og par 5 huller slår begge ud fra tee og slår derefter til partnerens bold. Herefter vælges den  bold, som man vil spille videre med og man skiftes til at slå til den, til den er i hul.  Parrets resultat er de opnåede stablefordpoints.
Turneringsledelse Dorte og Bjarne

Lørdag, den 26. september, kl. 11:

Flagmatch – slagspil.
Herrer spiller fra gul og damer fra rød tee. Alle spiller deres egen bold.
Parrets tildelte slag lægges i en fælles pulje. Når alle slag er brugt placeres et flag, hvor det sidste slag endte
Turneringsledelse: Bestyrelsen