BayVine.dk

Hvis man er glad for rødvin, vil man på et tidspunkt støde på en irritation over at man skal købe 6 stk eller 12 stk af 1 slags rødvin, for at få den til en overkommelig pris, når man er på jagt ude i de evige rødvinsmarker, efter en ny og spændende rødvinsoplevelse. Derfor stiftede vi et selskab som skulle sælge rødvin, hvor enkelt styks prisen matchede de andres flerstykspris. Med dette vil vi gerne give vores kunder muligheden for at smage rødvin fra nær og fjern, og prøve det hav af forskellige druer man dyrker vin på. Du skal derfor ikke købe 6 eller 12 flasker af samme vin, for at få den gode pris. Du kan med frihed vælge og vrage igennem alle vine, blande af rødvine til din nysgerrighed og stadig få dem til en god pris. Du finder derfor nemmere din favorit, om det er rødvin, hvidvin eller mousserende vin, samt portvin. Sammensæt din vin menu, uden at skulle købe 6 af hver, det er en frihed for alle livsnydere! Selvom man kun køber en rødvin ad gangen, er BayVine stadig nogle af de billigste på markedet, og vi garantere at kvaliteten følger med. Vi har et bredt udvalg af forskellige vine i sortiment, hvor det vigtige for os er, at det er gode vine som vi kan tilbyde til fornuftige priser, så man kan få lov at smage noget forskelligt. Der er også mulighed for, at booke smagninger, hvor vi kan sammensætte den smagning der er mest relevant for netop jer. Bayvine er udelukkende onlinebaseret, så vi ikke har udgifter til butik og bemanding, så derfor kan vi tilbyde de gode priser – Vi kommer med konkurrencedygtige priser til alle vores kunder.

Specielle forespørgsler kontakt os på mail.

BayVine.dk – din online-leverandør af https://bayvine.dk/collections/rodvin.

De venligste rødvins hilsner

Rasmus Bay Gansler

BayVine.dk

Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke golfklubbens holdninger.