Velkommen til Skanderborg Golfklubs begynderafdeling

Begynderafdelingen arrangerer de begynderturneringer, som du skal deltage i, i forbindelse med dit begynderforløb. Det fremgår af de beskrevne begynderforløb, hvor mange turneringer du minimum skal deltage i, men de fleste begyndere fortsætter med at deltage i turneringerne i længere tid. Det er også her, du lærer andre golfspillere at kende og kan finde spillekammerater til dine private runder.

Du skal også modtage regelundervisning. Dette varetages af regel- og handicapudvalget

Du skal sætte ca. 3 timer af til dette.

20829104759_799f8165d1_k

Ugentlige begynderturneringer

Spil

Begynderafdelingen arrangerer hver onsdag kl 18.00 sommeren igennem to turneringer på samme tid:

For nybegyndere: Begynderturnering med vejleder
For viderekomne begyndere: 9-hullers onsdagsturnering (uden vejleder)

Samvær
Efter turneringerne samles vi allesammen i klubhuset, hvor der er uddeling af præmier og socialt samvær. Vi laver også hver gang en lille regelquiz. Der er også mulighed for at få noget at spise og drikke.

Tilmelding til turneringerne

Foretages via Golfbox senest mandagen før turneringen kl. 18.

Når du har logget dig på Golfbox, vælger du i menuen “Klubturneringer” og finder den relevante match. Ved at gå ind på denne, kan du tilmelde dig.
Når turneringslederen har sat matchen op, får du en mail, hvor du kan se, hvilket hul du skal starte på, og hvem du skal spille sammen med.

Det koster 50 kr at deltage. Pengene går til præmier.

2020 Turneringskalender

Begynderturnering med vejleder

Vi spiller hver gang 9 huller. Du vil her blive sat i bold sammen med andre nybegyndere samt en vejleder.

Vejlederens opgave er at lære dig, hvordan du kommer rundt på banen, holder et godt spilletempo og hjælpe dig med regel- og etikettespørgsmål og i det hele taget fortælle dig om, hvordan man begår sig på en golfbane.

9 hullers onsdagsturnering

Når du føler dig sikker på selv at kunne begå dig på banen, kan du tilmelde dig vores 9-hullers onsdagsturnering uden vejleder. Du vil her få mulighed for at møde andre spillere fra klubben – fortrinsvis højhandicappere – og spille med dem. Onsdagsturneringen er dog åben for alle i klubben.
Der er selvfølgelig også mulighed for, at du begynder at spille i de forskellige sections, men hvis du ikke synes, at du er klar til dette eller ikke har mulighed for det, er onsdagsturneringen et godt alternativ.

Har du lyst til at være vejleder?

Har du lyst til at være vejleder for nye medlemmer? Så meld dig til vores begynderturneringer. Tilmelding foregår via Golfbox senest mandag kl. 18 før matchen.

Rollen som vejleder er ikke svær, det vigtigste er at du har lyst til at hjælpe nye medlemmer med, at finde “rundt i golfspillets finurligheder” og ikke mindst hjælpe dem med at finde sig til rette i klubben.

Rollen som vejleder er beskrevet her.

Der spillers begynderturneringer hele sæsonen. Som vejleder spiller man med i de turneringer man har lyst og tid til.

indendoers4
indendoers5