Golfregler 2019

Vi har i 2019 afholdt 5 regelopdateringsaftener med ialt ca. 300 deltagere.

Spørgelysten har været stor, og det var ikke alle spørgsmål, vi kunne svare på på stedet.

Du kan her på siden finde svar på flere af de spørgsmål, vi har fået i forbindelse med de nye regler. Desuden har vi lavet en oversigt med de forskellige lempelsesmuligheder og drop.

Hvis du spiller fremmede baner, skal du være opmærksom på deres lokalregler. Der er med de nye regler kommet en mulighed for at indføre en lokalregel, der tillader at droppe ud på fairway mod to strafslag, hvis du har mistet din bold, eller du har slået den out of bounds (lokalregel E5) Det lyder let, men du skal sætte dig ind i, hvordan du skal gøre, hvis du vil anvende denne lokalregel (som vi ikke har indført i Skanderborg) . Du kan her på siden finde forklaringer og tegninger til, hvordan du skal gøre.

Hvis du har andre spørgsmål kan du henvende dig til regel- og handicapudvalget – se navne, telefonnumre og e-mails nederst på siden.

Du kan her finde links til andre steder, hvor du kan finde oplysninger om de nye regler:

 

Link til DGU site om de nye golfregler 2019 (tryk her)

Link til golfregelvideoer (tryk her)

Link til Golfrules.com (Oswald Academy) (tryk her)

 

Du kan også hente app’en GolfQuis, hvor du på en sjov måde kan teste din viden om reglerne. App’en er fornylig blevet opdateret med de nye 2019 regler. Den er gratis at anvende på level 6, som indeholder de mest anvendte regler – hvis du ønsker at anvende den på andre levels koster det et mindre beløb – se mere om GolfQuis her

 

Forklaringer til, hvordan du anvender lokalregel E5
(ikke gældende i Skanderborg!)  – (tryk her)