Formål

Skanderborg Golfklubs elite skal i væsentlig grad udvikle egne talenter, styrke det kammeratlige samvær samt give gode rammer for konkurrencesporten, det gælder fra juniorer til superveteraner.

Det er vores målsætning

At skabe gode resultater både individuelt og for hold og skabe positiv omtale og opmærksomhed i medierne. At skabe gode ambassadører for Skanderborg Golfklub og for golfsporten.

Vi når vores mål gennem

Dedikeret træningsindsats og gode træningsmuligheder. Godt sammenhold, karakteriseret ved gensidig respekt, ansvarlighed og loyalitet både i forhold til holdkammerater og klub. Ved at skabe fornuftige rammer for elitearbejdet efter princippet ”noget for noget”.

20829104759_799f8165d1_k

Mål for Skanderborg Golf Klubs Elite-afdeling

Mål 2020

Holdene

5.division, herre: At blive i rækken.

xx. Senior:

xx. Veteran:

Individuelt

Mål 2021

Mål 2022

Hvem er Elite-afdelingen?

Hvem kan være med?

Kun spillere med hjemmeklub i Skanderborg Golfklub kan indgå i klubbens elite- og talentarbejde og dermed i elitetruppen. Udtagelse af til elitetruppen foretages af eliteudvalget (for seniorer og veteraner dog holdkaptajnen), kriterier for udtagelse til matcher bliver offentliggjort ved første spillermøde.

Spillere som er tilknyttet elitetruppen og ønsker at deltage på herre eller damehold er forpligtet til at deltage i 50% af træningssamlingerne samt selvtræne, med afsæt i trænerens oplæg.

Seniorer og Veteraner er sidestillet med alle andre, bortset fra træningssamlingerne, som er et tilbud.

Alle skal spille i klubben´s polo.

Spillerne skal udover som udgangspunkt være til rådighed til ALLE turneringsrunderne, og deltage i klubmesterskaber, deltage i minimum en klubturnering eller et sponsorarrangement.

Spillerne skal desuden agere hjælpetræner for juniorene en gang i løbet af sæsonen.
For alle spillere gælder det at de skal repræsentere klubben på værdig vis, både på og udenfor banen.

indendoers4
indendoers5