Elitepolitik Skanderborg Golfklub.

Formål:

Skanderborg Golfklubs elite skal i væsentlig grad udvikle egne talenter, styrke det kammeratlige samvær samt give gode rammer for konkurrencesporten, det gælder fra juniorer til superveteraner.

Målsætning:

At skabe gode resultater både individuelt og for hold og skabe positiv omtale og opmærksomhed i medierne. At skabe gode ambassadører for Skanderborg Golfklub og for golfsporten.

Målstæninger skal nås via:

Dedikeret træningsindsats og gode træningsmuligheder. Godt sammenhold, karakteriseret ved gensidig respekt, ansvarlighed og loyalitet både i forhold til holdkammerater og klub. Ved at skabe fornuftige rammer for elitearbejdet efter princippet ”noget for noget”.

Mål:

At være repræsenteret i DGU’s turneringer med flest mulige hold.

For sæsonen 2018 er vi repræsenteret med følgende hold.

4 div. Herrer

2 div. Senior

2 div. Veteraner.

Kun spillere med hjemmeklub i Skanderborg Golfklub kan indgå i klubbens elite- og talentarbejde og dermed i elitetruppen. Udtagelse af til elitetruppen foretages af eliteudvalget (for seniorer og veteraner dog holdkaptajnen), kriterier for udtagelse til matcher bliver offentliggjort ved første spillermøde.

Spillere som er tilknyttet elitetruppen og ønsker at deltage på herre eller damehold er forpligtet til at deltage i 50% af træningssamlingerne samt selvtræne, med afsæt i trænerens oplæg.

Seniorer og Veteraner er sidestillet med alle andre, bortset fra træningssamlingerne, som er et tilbud.

Alle skal spille i klubben´s polo.

Spillerne skal udover som udgangspunkt være til rådighed til ALLE turneringsrunderne, og deltage i klubmesterskaber, deltage i minimum en klubturnering eller et sponsorarrangement.

Spillerne skal desuden agere hjælpetræner for juniorene en gang i løbet af sæsonen.
For alle spillere gælder det at de skal repræsentere klubben på værdig vis, både på og udenfor banen.

Økonomi:

Eliten er ansvarlig for Skanderborg Golfklubs junioreliteturnering, pt. CobraPuma Skanderborg Bilcentrum Open. Overskud fra denne turnering går til elitearbejdet (pt. 25.000 kr.). Herudover støtter Skanderborg Golfklub med et af bestyrelsen besluttet tilskud.

For at komme i betragtning til tilskud fra ovenstående midler skal ovenstående krav være opfyldt.