Gæster

Skanderborg Golfklub byder gæster velkommen til et af Danmarks smukkeste golfanlæg.

Vi vores 18 hullers bane ligger langs Skanderborg sø, i et varieret og kuperet terræn. Her er udfordringer for såvel den rutinerede golfspiller som den helt nye spiller. Ud over vores dejlige 18 hullers bane har vi en 6 hullers Pay & Play bane, hvor alle som endnu ikke er golfspillere, men som har lyst til at prøve spillet kan starte i trykke omgivelser.

Golfudstyr kan lejes.

Find vej

Fra syd E45 – tag afkørsel 54 Ejer Bavnehøj. Derefter følg 170/Horsensvej mod Hylke. Skiltning mod golfbane.

Fra nord E45 – tag afkørsel 53 Vrold. Drej til venstre og følg Vroldvej/409. Drej til højre ad Vrold Tværvej. Drej til højre ad Horsensvej/170 mod Hylke. Skiltning mod golfbane.

Se vores generelle priser her GREENFEE

Overnatning

Ønsker du at overnatte i nærheden af Skanderborg Golf Klub?

pejsegaardenHotel Pejsegården

Juelsminde StrandHotel Juelsminde Strand

Hotel Årslev KroHotel Årslev Kro

skanderborghusHotel Skanderborghus

Golf Gudenaa

Golf Gudenaa er et samarbejde bestående af seks golfbaner og 4 hoteller og kroer i et område, der med sit kuperede landskab, udstrakte skove, dybe dale, søer og heder næsten bliver én stor naturlig golfbane. Hver bakketop og hver vig afslører nye områder og scenerier, som områdets golfbaner har forstået at udnytte til fulde. De seks golfbaner langs Gudenåen ligger tæt med typisk 10-20 kilometers afstand. Det er dermed intet problem at nå flere baner på ét golfophold.

GOLFGUDENAA.DK
Untitled-1 copy