Velkommen

Som ny golfspiller i Skanderborg Golf Klub bliver du en del af et fællesskab med plads til alle uanset alder og golfambitioner. Vi vil gøre alt for, at du skal få den bedst mulige start på dit nye golfliv, og vi står altid klar med råd og vejledning til dig.

Et prøvemedlemskab i Skanderborg Golf Klub koster kr. 1.000,- og varer normalt ca. 3 måneder.

Et prøvemedlemskab indeholder:

• Min. 7 gruppelektioner med træner
  • 2 timers regel- og etiketteundervisning
  • Spil på Pay & Play bane med vejleder
  • Online regelprøve
  • Lån af udstyr (mulighed for at leje dit eget udstyr i hele perioden kr. 400,-)
  • 4 begynderturneringer på stor bane med vejleder – du betaler kr. 50,- pr gang. Pengene går til præmier.
  • Fri adgang til træningsfaciliteter inkl. gratis bolde på driving range
  • Fri adgang til Pay & Play banen

Vi modregner naturligvis de kr. 1.000,- hvis du efterfølgende melder dig ind i klubben.

Træningen foregår:
Mandage kl. 18.00-19.00
Torsdage kl. 18.00-19.00
Hver anden lørdag kl. 13.00-14.00 (i lige uger)

Nyt hold starter 2. august og efterfølgende hver mandag frem til og med 1. september.

Praktisk information

Klubbens kontor har åbent alle dage i sæsonen (se under ‘Kontakt’) ring på 8653 8688 eller send en  mail golf@skanderborg-golfklub.dk til os hvis du har spørgsmål.