Plaststøbning i særklasse

Vigtigheden af plastik er enorm. Plastik indgår nemlig som en utrolig vigtig del af langt de fleste industrier. Er du på udkig efter en plastleverandør, er det derfor også alfa og omega, at du vælger den rette, hvor kvaliteten er, som den bør være. Antallet af leverandører af plastik er utælleligt, hvorfor det også kan være svært at skabe overblik over, hvem du bør vælge. En meget fornuftig mulighed kan være HN Group. Her er der garanti for en fornuftig pris, tårnhøj kvalitet og at kunden er det centrale i processen. Hos HN Group kan du rolige regne med:

Grundet stor erfaring kan alt lade sig gøre

Hos HN Group har man mere end 30 års erfaring, hvilket tydeligt kan ses på det endelige resultat. Gennem disse 30 år, har HN Group gang på gang stået overfor store udfordringer, som så meget svære ud at løse. Dog har det vist sig, at man hos HN Group hver gang er kommet op med en læsning, hvor kvaliteten i sidste ende er mere end godkendt. Dette sker på grundlag af en stærk kultur, hvor man konstant bestræber sig på at lære og være de bedste. Dette betyder derfor at HN Group aldrig stiller sig tilfredse, hvilket tydeligt ses, at man hele tiden søger ny talentfuld arbejdskraft, som kan øge det allerede høje niveau i virksomheden.

Levering til alle tænkelige industrier

Hos HN Group leveres der plastisk til stort set alle industrier, som du kan komme i tanke om. Her er tale om industrier såsom medicinalindustrien, vindmølleindustrien, lydindustrien og mange flere. Ovenstående industrier er altså alle industrier, hvor det er mere end bare vigtigt, at kvaliteten er helt i top. Derfor kan du roligt regne med, at du får den højeste kvalitet, hvis du vælger en løsning hos HN Group, hvad enten du skal lave legetøj eller mobiltelefoner.

Håndtering af alle materialer

Hos HN Group er man i stand til at håndtere langt de fleste typer materialer. Et eksempel kan her være materialet PPS Fortron, hvilket er et plastmateriale som fungerer yderst optimalt i forbindelse med vand, da materialet er blandt de materialer som absorberer den mindste mængde vand. I dag anvender HN Group mere end 250 tons PPS Fortron. Dette materiale er dog langt fra det eneste, som firmaet mestrer til perfektion.

Alt i alt får du altså hos HN Group en løsning, hvor kvaliteten er helt i top, hvor du korresponderer med eksperter som hele tiden er dig i øjenhøjde og forstår dig. Denne kombination giver typisk den bedste løsning, så du bliver så tilfreds som overhovedet muligt. Har du spørgsmål eller yderligere interesse, bør du med det samme tage kontakt, hvilket kan ske på telefon: 75 33 87 00. Mailadresser på de forskellige ansvarlige kan findes på hjemmesiden.

HN Group – Specialister i plaststøbning af PPS Fortron.

Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke golfklubbens holdninger.