Aktiviteter

Skanderborg Ladies’ Section byder alle klubbens kvindelige medlemmer velkommen til hyggeligt golf sammenværd hver tirsdag med andre golfglade kvinder.

Spilleformer
I Ladies Section spiller vi primært stableford og slagspil.

Handicap- og præmiegrupper:
Gruppe A: hcp        0 – 25   Spiller stableford/slagspil
Gruppe B: hcp    25,1 – 54  Spiller stableford

A-rækken spiller slagspil ca en gang om måneden. Hvis bolden samles op i slagspilsmatcher er det en no-return for en A-spiller.

Der udløses én præmie for hver påbegyndte 4. deltager i hver gruppe. Max 4 præmier i hver række. Alle præmier udleveres til månedsafslutningen.

Resultater af de enkelte turneringer ses på Golfbox.

Fællesspisning og præmieoverrækkelse
Den første tirsdag i hver måned er der fællesspisning i forbindelse med vores sponsormatch. Ved denne lejlighed overrækkes også præmier fra de øvrige tirsdagsmatcher i måneden. Præmier udleveres til vinderen personligt ved månedsafslutningen. Er man undtagelsesvis ikke tilstede, må man selv sørge for, at en anden medtager præmien samme dag. I modsat fald tilgår præmien til brug ved julefrokosten.

Bamsematch
Herre Section og Ladies Section skiftes til at arrangere Bamsematch, henholdsvis en torsdag eller en tirsdag, hvor vi kæmper om at klæde Bamsen i rødt eller blåt tøj – en hyggelig og sjov match, som vi gerne vil vinde!

Vær med til at kæmpe for at Bamsen bliver klædt i rødt.

Bymatcher
Vi mødes en gang årligt til bymatcher mod Odder, skiftevis hjemme og i venskabs-klubberne.

Vi spiller stableford 18 huller og hygger derefter med fællesspisning og præmieoverrækkelse sammen med modstanderne.

Invitationsmatch
Her indbydes alle Skanderborg Golfklub’s dame-medlemmer på besøg, så de kan opleve stemningen og samværet med medlemmerne i Ladies Section.

Alle damer er velkomne til at deltage i et par gratis prøverunder med Ladies Section – dog med deltagelse uden for præmierækken. Hvis det har interesse, så meld dig til en af vores matcher. Eventuelle spørgsmål i relation til deltagelse kan stilles til LS Bestyrelsens medlemmer. Kom og vær med!

Weekendtur
Hvert år forsøger vi at arrangere en weekendtur med golf og hyggeligt samvær et sted i Danmark. Opslag på hjemmesiden og vores opslagstavle.

Formiddagsspillere

Når vi spiller bymatch, spiller eventuelle formiddagsspillere om en flaske vin. Man melder ikke til på golfbox, men laver selv hold ved fremmøde, og afleverer scorekort i omklædningsrummet.

shutterstock_59718085

Kontingent for hele året incl. matchfee 450 kr.
Kontigent for ½ år ved indmelding efter 1/7 250 kr.
Hulspil   50 kr.
Eclectic   50 kr.

BEMÆRK NYT KONTONR.

Bankoverførsel til: Reg. nr: 6191 Kontonr.: 0013969965

Husk navn og medlemsnr.

Mail til kassereren Hanne Hørlykke (Hanne.Hoerlykke@gmail.com)

med oplysning om navn og medlemsnummer, og HUSK at anføre om du ønsker at spille eclectic og/eller hulspil.

Det er IKKE muligt at betale med mobilepay!

Sidste Nyt

• Tættes på flaget – Måles fra hulkanten til markerings-mærket!
  • Eftermiddagspiger – Første start kl. 16.00 i perioden 1. maj til 11. august.
  • Formiddagspiger – Første start kl. 09.00 i april. I perioden maj til og med august start 08.30. September og oktober 09.00.
  • Bestilling af mad ved almindelige matcher (ikke Gunstart) skal ske i restauranten inden start.

Opdateret d. 19-02-2020 YL

Ladies Section Skanderborg på Facebook - Link!

Vigtige personer

Ønskes der kontakt til bestyrelsen i Lady Section
Se kontaktinformation nedenfor

Månedssponsorer

Månedssponsor April – Golfshoppen, Skanderborg Golfklub

Månedssponsor Maj –  VINOBLE

Månedssponsor Juni –  Golfshoppen, Skanderborg Golfklub

Månedssponsor Juli –  Butik Duelund

Månedssponsor August –  Butik Duelund

Månedssponsor September –  Anbi

Månedssponsor Oktober –  Sjov match DSV

Hulsponsorer

Hul 4 – Jyske Bank

Hul 6 – Damstahl

Hul 8 – DSV

Hul 13 – Malerfirmaet Broholt

Hul 17 – Diverse sponsorer

Sponsor for LS Weekendtur – Malerfirmaet Broholt

Ladies Section Skanderborg takker alle vores sponsorer for engagement og bidrag!

Se de seneste nyheder herNyheder

Book banetider her