Pink Cup

Skanderborg Golf Klub deltager også i 2019 i den landsdækkende golfturnering, hvor det væsentligste formål er indsamlingen af midler til indsatsen mod brystkræft.

Den 11. juni vil Skanderborg Golf Klub igen være klædt i pink, når vi afvikler en af årets hyggeligste turneringer – og du kan være med til at slå et slag for brystkræftsagen.

Deltag i PINK CUP turneringen

den 11. juni 2019 kl. 16.00

Matchfee kr. 300,- incl. middag

TILMELDING  PÅ GOLFBOX SENEST MAN. 9. JUNI KL. 15.00

Alle kvindelige medlemmer af Skanderborg Golf Klub med max. HCP 46 kan deltage!!

Udover at det er sjovt at spille Pink Cup, er der også en dybere mening med turneringen. Hvert år rammes ca. 4.900 danske kvinder af brystkræft. Det betyder, at 1 ud af 9 kvinder mærker sygdommen på egen krop. Heldigvis er chancen for at overleve sygdommen steget støt I de sidste 30 år. Det skyldes, at man er blevet bedre til at stille diagnosen tidligere og at behandlingen er blevet langt bedre – alt sammen et resultat af en intensiv forskning.

Turneringen adskiller sig således fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, men først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller.
De 30 klubber, der har indsamlet flest penge til brystkræftsagen plus ti klubber fundet ved lodtrækning inviteres til en festlig landsfinale.

Pink Cups sponsorer har igen i år sørget for lækre præmier til turneringen, og hvert hole in one, der laves, præmieres med 25.000 kr. til pågældende klubs indsamling.

I Skanderborg Golf Klub er der flere tiltag til indsamling af støttemidler. Personlige sponsorater til matchens deltagere er dog den absolut største indtægtskilde. Jeres sponsorer bestemmer selv beløbets størrelse, og selv små sponsorater kan blive til mange penge til brystkræftsagen.

Bidrag til indsamlingen bedes indsat på konto

Konto 6191 90 41 10 64 02

Pink Cup udvalget