Restaurant Skanderborg Sø

Så har vi ansat en ny Restaurantchef. Jette Rohde starter d. 1. februar 2017 og vi glæder os. Restauranten åbner sammen med golfsæsonen, forventet d. 1. april. Der er selvfølgelig mulighed for afholdelse af konfirmationer, bryllupper, fødselsdage osv. allerede fra d. 1. februar.

Kontakt Jette på 42 97 71 73 hvis i har spørgsmål.

Restaurant Skanderborg-sø

• Selskaber • A la carte • Mad ud af huset

På vores restaurant Skanderborg-sø, tager vi godt imod dig og dit selskab og byder på hygge og god stemning. Vi sørger for et veldækket bord, så du blot skal nyde maden og udsigten  – så klarer vi resten. Uanset om i er spisende restaurantbesøgende eller har valgt at holde jeres arrangement i vores festlokaler, gør vi vores ypperste for i skal have en god aften.

Selskabslokaler  – når du skal holde fest

Skal du holde fest, jubilæum eller anden begivenhed udenfor husets rammer, er du velkommen i vores selskabslokaler. Vi åbner dørene op for vores hyggelige festlokaler og danner rammerne for enhver festlig lejlighed. Vi kan i restauranten dække op til 80 personer, og sørger for maden er i top.

Festlokaler til dit arrangement

Uanset om du skal holde barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, rund fødselsdag, reception, jubilæum eller mindesammenkomst, så har vi mulighed for at sammensætte lige netop den menu og sætte rammerne, som passer til dine ønsker og dit budget.

Vi sætter en ære i at lave frisklavet og hjemmelavede retter af høj kvalitet for jer.