Sådan kommer du igennem begynderforløbet

Dit begynderforløb varetages af begynderudvalget. Du kan finde kontaktinformationer nederst på denne side.

Forløbet starter hos vores trænere, som skal lære dig den rigtige svingteknik. Du vil også komme til at spille vores Pay & Play bane.

Undervejs i forløbet vil det hold du er på få besøg af en af de personer fra begynderudvalget, der tager sig af at arrangere begynderturneringer. Vedkommende vil fortælle lidt om begynderturneringerne –  hvordan du tilmelder dig på Golfbox, hvordan det foregår osv.

Du kan tilmelde dig begynderturneringerne, når træneren siger, at du er klar til det. (link)

Når du har spillet 1-2 begynderturneringer, er du klar til at komme til regelundervisning. Dette varetages af regel- og handicapudvalget (link). Du skal sætte 2-2,5 timer af til dette.

Der vil som udgangspunkt være regelundervisning hver 14. dag. Tilmelding i Golfbox, som du også vil få lidt undervisning i.

Efter regelundervisningen tager du Dansk Golf Unions regelprøve online.

Når du er færdig med svingtræning, regelundervisning og har spillet 4 begyndermatcher, er du færdig med dit begynderforløb og kan nu blive fuldgyldigt medlem af klubben og spille den store bane alene.

Vores golfmanager Stig Jensen står for koordineringen af dit begynderforløb og vil kontakte dig, når du er færdig med forløbet og fortælle om mulighederne for videre medlemskab.

Færdig med begynderforløb – hvad så bagefter?

Vi tilråder, at du fortsætter med at spille begynderturneringer, efter at du er færdig med dit begynderforløb. Det er til disse turneringer, at du har mulighed for at lære andre mennesker at kende og finde eventuelle spillekammerater.

Når du synes, at du er klar til det, er der også mulighed for at melde sig til en af de andre klubber i klubben
Der er masser af aktive klubber i klubben, så uanset om du er dame, herre, senior, elite, junior eller I som ægtepar vil deltage i ægteskabsligaen, så har vi mange aktiviteter og fællesskaber der giver et helt unikt klubliv i Skanderborg Golf Klub. Turneringsudvalget arrangerer også forskellige turneringer, som du kan tilmelde dig.

Se mere om dette under ”Medlem” / “Klub i klubben”

weekend-traening
traening_14