Sundhedscenter Aarhus

I Aarhus Nord ligger Sundhedspartnerdk Sundhedscenter Aarhus, som er et tværfagligt sundhedshus. Sundhedscenter Aarhus har mere end 20 års erfaring med såvel behandling som vejledning inden for sundhedsområdet.

Fysiurgisk Massage

Med den fysiurgiske massage er vores behandlere i stand til at afhjælpe de fleste problemer i muskler og bindevæv.
På Sundhedscenter Aarhus tilbyder vi bl.a. behandling mod sportsskader, spændingshovedpine, muskelspændinger, myoser, hold i nakke og skuldre og lænd.
Vi har specialiseret os i behandling af spændingshovedpine, men har stor viden og mange års erfaring med behandling af andre typer af skader – også sportsskader som fx golf- og tennisalbue, fibersprængninger, trætte og tunge træningsben samt smerter i skuldre m.v.

Sundhedstjek | Personlige sundhedsprofiler

På vores sundhedscenter kan du også få tjekket dit sundhedsbarometer med en personlig sundhedsprofil. Med sundhedstjekket får du et meget brugbart overblik over dine indre fysiologiske værdier som blodtryk, blodsukker, kolesterol, hæmoglobin (blodprocent) m.v. samt fysiske værdier som vægt, fedtprocent, taljemål, BMI og BodyAge.
Sundhedstjekket ender ud i den såkaldte sundhedsprofil som samlet vurderer din sundhed ”nu og her” i forhold til de fremkomne data.
Har du behov for hjælp til en sundere hverdag, ja så hjælper vi dig også gerne efterfølgende til at sætte dig nogle brugbare mål og opstille nogle midler til at nå målene, så du kan få et langt, godt og sundt liv.
Vi kan bl.a. hjælpe dig med kostvejledning samt råd og vejledning mht. daglig motion og meget mere.

Kostvejledning

På vores Sundhedscenter Aarhus kan du også få hjælp til bedre kostvaner. Uanset om det drejer sig om et vægttab eller måske vægtøgning, en sundere krop – indvendigt og udvendigt eller fx sportsernæring.
Vil du tabe dig, så er vi specialister i den evidensbaserede ”Blodsukker-kuren”.
Med en kost som er specielt tilrettet dig og din blodtype, så er der videnskabeligt belæg for at du har meget nemmere ved at tabe de overflødige kilo, og – ikke mindst – fastholde et opnået vægttab.
Al kostvejledning er evidensbaseret, og foretages af en vejleder med en videregående sundhedsfaglig uddannelse inden for ernæring og sundhed.

Konditest, høretest og lungefunktionstest

Konditest: Dyrker du idræt og vil følge din udvikling i kondition, ja så kan vi tilbyde dig en Watt Max Test på vores ergometercykler. Her få du et rimeligt præcist estimat for hvordan dit kondital er, og hvordan det det udvikler sig i forbindelse med din træning.
Høretest: Render du altid rundt med ”hørebøffer” og lytter til musik, eller arbejder du i et støjende miljø, ja så kan du få foretaget en såkaldte audiometer-test.
Høretesten her fortæller dig om du har normal hørelse eller du har lidt høretab.
Lungefunktionstest: Er du i tvivl om dine lunger har det som de skal, så kan du få foretaget en spirometer-test hos os. Lungefunktionstesten fortæller dig om dine lunger fungerer optimalt eller om du har lidt tab af din lungekapacitet.
Vi måler den totale udåndingsluft i liter i én enkelt udånding, samt hvor meget du er i stand til at puste ud i løbet af det første sekund.
Influenzavaccination: Med en influenzavaccination inden vintersæsonen sætter ind, nedsætter du risikoen for at blive ramt af influenza med hele 80-90 %. Rammes du alligevel af en variant som vaccinen ikke helt dækker, vil dine symptomer typisk være væsentligt mildere.

Er du over 65 år eller kronisk syg, bør du under alle omstændigheder lade dig vaccinere. Er du rask og yngre, er det blot en rigtig god idé at blive vaccineret og dermed undgå de relativt svære symptomer influenza fører med sig, samt sengeleje i op mod en uge.

Kontakt Sundhedspartnerdk – Dit sundhedscenter i Aarhus

Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke golfklubbens holdninger.