billig_bilforsikring

Vigtigheden af en god bilforsikring

Er du bilejer, er det utroligt essentielt, at du har en fornuftig og velfungerende bilforsikring. Har du ikke dette, kan vise sig, at det bliver en yderst dyr fornøjelse, hvis der skulle ske et uheld vedrørende din bil. Der findes mange bilforsikringer i mange forskellige prisklasser, nogle bedre end andre. En af løsningerne er Techno forsikring, hvor du kan få en veldækkende og billig forsikring, som ikke slår dig fuldstændig ud af økonomisk kurs.
Hos Technoforsikring kan du nemlig forvente følgende:

Dækforsikring

Dækkene spiller en utrolig vigtig rolle, hvis en bil skal fungere optimalt. Af netop samme årsag er det derfor også meget essentielt, at du har en forsikring som dækker dine dæk. Dette er tilfældet hos Techno forsikring, da du her modtager en dækforsikring uden selvrisiko, som dækker uforudsete skader på dine dæk inden for de første to år, efter de er blevet købt.

Nøgledækning

En anden yderst vigtig ting, når man snakker om biler er selvfølgelig at du har en nøgle, og en nøgle som fungerer. Det kan ske, at din nøgle bliver stjålet, eller at du på anden vis mister den. Hos Techno forsikring der der selvfølgelig sørget for, at du er dækket fuldkommen ind, hvis et sådan tilfælde skulle finde sted. Her dækkes nemlig udgifterne til en ny nøgle, hvis du på den ene eller anden måde skulle gå hen og miste den.

Fejltanksdækning

Det rigtige brændstof er alfa og omega, for at din bil fungerer optimalt. Dog kan det af og til ske, at du på den ene eller anden måde kan komme til at påfylde det forkerte brændstof. Skulle dette ske, kan det i de værste tilfælde påføre vital skade på din bils motor. Heldigvis er du hos Techno forsikring også dækket ind, hvis dette scenarie skulle udspille sig. Her sørges der nemlig for, at din bil vil komme på værksted hurtigst muligt. Igen, uden selvrisiko.

Og meget mere

Ovenstående beskriver blot få af mange ting, som du roligt kan forvente hos Technoforsikring. Eksempelvis vil din anciennitet stige, og du vil blive godkendt som elitebilist, hvis du er over 21 år, og hvis du de seneste tre år har kørt skadefri kørsel. Ydermere vil alt dit ekstraudstyr i bilen være dækket ind, hvis det er medregnet i bilens forsikringssum.  Du vil også opleve, at en forsikring hos Techno forsikring er postnummer- og hestekraftneutralt. Dette betyder med andre ord, at uanset hvor i landet du befinder dig, og uanset hvor mange hestekræfter din bil har, så er din forsikringspræmie præcis den samme.

Hos Techno forsikring vil du altså opleve, at du er fuldstændig dækket ind på alle tænkelige parametre. Melder du dig ind, vil du altså derfor opleve en øget tryghed, når du færder dig gennem den danske trafik, da du ikke skal bekymre dig om, hvordan og hvorledes du er dækket ind, hvis der skulle ske nogen form for skade.

Techno forsikring – God og billig bilforsikring.

Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke golfklubbens holdninger.