Uden for sæsonen

I Skanderborg Golfklub har vi “Uden for sæsonen” (medio oktober til medio marts) et match tilbud til alle aktive medlemmer.
“Uden for sæsonen” afholder vi – så vidt muligt – en match hver lørdag kl. 10.00, hvor vi selvfølgelig spiller for at vinde, men i lige så høj grad for at spille og mødes med andre medlemmer uanset om du er ung, ældre, kvinde, mand, nybegynder eller lavhandicapper.
Vi spiller 18 hullers gunstart og når vejr og greenkeepere tillader det, spiller vi på sommergreens – ellers foregår det på “vinterbanen”.

Kontingent for 2018 er kr. 500,- (Betales inden 1/4-2018)
Kontingent ved indmeldelse efter 1/7 er kr. 250,-
Klippekort til 6 gange er kr. 200,- hvis man ønsker at deltage flere gange, koster det yderlige kr. 300,-
Når indbetalingen er registreret af kasseren, er man spilleberettiget i herresection.
Kontingentet indbetales til vores konto i Sparekassen Kronjylland i Skanderborg på kontonummer: 6191-0007736355
I “besked til modtager” skriver du 70-xxxx/Kontingent (hvor xxxx er dit medlemsnummer)

Har du lyst til at prøve at spille i Herre Section
Gæstespiller fra Skanderborg Golfklub med hcp. 36 eller derunder kan deltage gratis en gang.
Præmier kan ikke vindes, og i tilfælde af par match, vil partner heller ikke kunne få event. præmie.
Gæstespiller fra anden klub med hcp. 36 eller derunder kan deltage gratis en gang (dog greenfee).
Præmier kan ikke vindes af gæster, og i tilfælde af par match, vil partner heller ikke kunne få event. præmie.

Matchdag

Du skal ikke bekræfte din starttid på Golfbox.
Udfyld et scorekort eller udskriv det evt. fra Golfbox.
5 minutter før din teetime, møder du op på 1. tee (eller angivet tee ved gunstart).

Teetimes

Formiddagsblok kl. 09.30-09.52
Eftermiddagsblok kl. 14.30-16.22 (April og september)
Eftermiddagsblok kl. 15.00-16.52 (Maj, juni, juli og august)
Gunstart er kl. 16.00 (kl.15.00 i september)

Selv om vi spiller sammen uanset handicap, er vi – i forhold til præmier og gennenmgående – delt op i 3 forskellige rækker:

A række hcp +4 – 13,5 (skiftevis slagspil og stableford)
B række hcp 13,6 – 20,0 (stableford og slagspil ca hver 4 gang)
C række hcp 20,1 – 36,0 (stableford)

Rækkeindelingen i det daglige spil er “flydende”.   Flydende skal her forståes på den måde, at dit handicap på den pågældende spilledag, bestemmer hvilken række du kan vinde præmier i.

Rækkeindelingen i gennemgående er “statisk” fra din første spilledag, indtil vi slutter sæsonen. D.v.s. at dit hcp på din første spilledag,vil definere hvilken “gennemgående” række du spiller i hele året.

Du kan således komme ud for, at du til daglig spiller om præmier i A rækken, fordi du i løbet af året har forbedret dit handicap. Men hvis du er startet i B rækken, bliver du i B rækken i den gennemgående turnering hele året.

Scorekortindtastning

Umiddelbart efter runden indtaster DU SELV dit scorekort i Golfbox.
Der vil som udgangspunkt stå en PC, med adgang til dagens turnering, i lokalet hvor baren/køkkenet er.
Husk at tjekke SLAGENE med din markør – når turneringen er lukket torsdag aften, er det IKKE muligt at ændre dit scorekort.
Scorekort efterlades ved siden af PC.
Har du en “inden for en flaglængde”, skriver du på dit scorekortet et F ud for hullet.
Resultat af dagens match vil fremgå af Golfbox.

Alle spilledage er officielle turneringer – d.v.s. der handicapreguleres efter hver spilledag. Scorekort skal være udfyldt korrekt underskrevet af både spiller og markør.

Boldsammensætning

Boldsammensætningen foregår automatisk i Golfbox.
Dette sikrer at du kommer til møde spændende golfspillere med forskelligt hcp.

Gennemgående

I den gennemgående konkurrence, som slutter sidst i september, bruger vi vores STABLEFORD point, scoret i de enkelte matcher (slagspilsscore omregnes til stablefordpoint).
Her tager vi de 9 BEDSTE runder talt sammen til året resultat.
Se i øvrigt reglerne under punktet “rækkeinddeling”.

Præmier

Vi spiller hver torsdag om præmier i alle 3 rækker, til dem som scorer flest stableford point og laveste antal nettoslag ved slagspil.
Afgørelser ved pointlighed er i henhold til matchprepositioner som defineret i Golfbox.

Antallet af præmier per række, der udloddes, er som følger:

1-6 spillere: 1 præmie
7-12 spillere: 2 præmier
13-18 spillere: 3 Præmier
>18 spillere: 4 præmier

Du vinder:

1. præmie: Gavekort + 1 fl. vin
2. præmie: 1 fl. vin + 3 logobolde
3. præmie: 1 fl. vin
4. præmie: 1 fl. vin
“Par 3 huller – indenfor en flagstangslængde i 1 slag”: 1 fl. vin

Efter gunstarten den sidste torsdag i hver måned, uddeles præmier for den forgangne måned. Hvis du ikke selv har mulighed for at modtage dine præmier, bedes du lave en afhentnings aftale med en medspiller, ellers bliver din præmie uddelt som klappræmie.

Præmier til vinder + Runner up i alle 3 rækker af den gennemgående, overrækkes i forbindelse med afslutningsfesten.

Denne afholdes efter året sidste gunstart.

Se “Uden for sæsonens”
gavmilde
sponsor

Se de seneste nyheder herNyheder