Vinterprojekter i Skanderborg Golfklub

By december 17, 2019 Nyheder

Greenkeeperne/frivillige projekter – vinteren 2019/2020

Hej alle frivillige i Skanderborg Golf Klub.

Vi er jo i en mørk tid hvor vi blot venter på, at det lyse forår og sommer skal komme så vi kan komme i gang med at spille golf. I tiden indtil har vi nogle projekter, der vil gavne vores alles bane til næste sæson.

Er du allerede frivillig eller kunne du tænke dig, at komme i gang med noget uforpligtende arbejde sammen med greenkeeperne og øvrige medlemmer så hold dig ikke tilbage.

Vi har projekter både til indendørs og udendørs, jeg kan nævne nogle:

• Renovering af skraldespande – foregår på greenkeepergården. Alt træ skal udskiftes med hårdtræ fra Woodways. De skal rettes op og have olie.
  • Fældning/udtyndning af træer – Venstre hul 17, højre Herre Tee 10, bag herre Tee 5/green 11. Der skal bruges Manpower til at samle grene m.m.
  • Vi skal have renoveret Tee 5.
  • øvrige opgaver for årstiden.

Hvis du er interesseret i et fælleskab og nogle hyggelige timer i godt selskab, så holder vi et info-møde – tirsdag d. 7. januar 2020 kl 09.30 i greenkeepergården (ved hul 5/10) – ved stor tilmelding evt. i klubhuset. Vi gir selvfølgelig en kop kaffe.

Her vil vi orientere mere specifik om de enkelte projekter, tidspunkt for udførelse og hvor mange der skal bruges til de enkelte projekter.

Tilmelding til chefgreenkeeper Henning Nissen 22349940 eller mail henninghansnissen@live.dk

Glædelig jul fra alle greenkeeperne i Skanderborg golf Klub.

Skanderborg Open ProAm 2020 4. september

SE MERE HER