Velkommen til juniorafdelingen

Vi er glade for i Skanderborg Golf Klub at kunne arbejde med de unge spillere. Vi har et godt træningsmiljø og en hyggelig stemning. Når man spiller golf i Skanderborg spiller man på et hold. Golf skal også være et socialt spil. Vi træner på kryds og tværs af alder og niveau for at skabe sammenhold. Vi træner efter DGU’s RUS koncept (Relationer – Udvikling – Sjov), der har fokus på at juniorerne etablerer en langvarig og udviklende glæde ved golf-spillet, skaber stærke relationer på tværs af alder og hcp. samtidig med, at de har det sjovt. Vi møder de unge i øjenhøjde og vi ligger vægt på at træningen er for alle mellem 10 og 16 år

Træning 2021

Juniortræning: (10-16 år)
Vi træner tirsdag i perioden april til september (evt. forlængelse ind i oktober hvis vejret er fint). I sæsonen 2021 træner vi fra kl. 17.00 til 19.00.

Ynglingetræning: (16-18 år)
Vi træner mandag i perioden april til september. Træning fra kl. 17.00-18.00. Efter træning spiller vi en runde.

Der er ingen træning i skolernes sommerferie.

20829104759_799f8165d1_k

Turneringer & konkurrence

Dansk Golf Union

I Skanderborg Golfklub opfordrer vi vores juniorer til at spille så mange Dansk Golf Union Turneringer, som man har tid og lyst til.

Turneringer giver mulighed for at møde spillere fra andre klubber som er på samme niveau og ca. samme alder samtidig med at man kan få prøvet at spille en masse andre golfbaner i Danmark.

DGU turneringer er derfor både godt for det sociale, det golfmæssige og det konkurrence mæssige aspekt.

Turneringsbeskrivelser

Dansk Golf Union har udarbejdet et turneringskatalog, der beskriver hvilke turneringer den enkelte junior kan spille. Tilbuddene spænder meget bredt, fra de yngste og helt uprøvede der kan starte med jungletræf, som er en blanding af golf og leg til den meget dygtige elitespillere som deltager i rangliste turneringer og eventuelt Danmarksmesterskaber.

Forældrerollen

Som forældre skal man være parat til at køre til disse turneringer. Man kan dog eventuelt aftale samkørsel med andre forældre.

I starten kan man som forældre blive bedt om at hjælpe lidt til ved enten at stå som post ved Jungletræf eller være markør/hjælper for de yngste og nybegynderne. Det kræver ingen særlige golf forudsætninger at klare disse opgaver og det er langt fra hver gang man får små opgaver, så det bør IKKE afskrække nogen fra at melde sig til turneringer.

Træningslejr i Blokhus

Hver år planlægger vi en træningslejr med overnatning i Blokhus. Her blander vi niveauerne og spiller ‘makkercup’. Vi ligger vægt på masser af god træning, fællesskab og sammenhold. Du kan tage en forældre med på turen, hvis du har lyst. Spørg din træner hvornår vi næste gang skal til Blokhus

Husk at alle kan deltage uanset alder og niveau. Så kom ud af starthullerne. – Det er sjovt, det er hyggeligt, det er lærerigt!

Hoppebillede_2017_Blokhus_Alfred&Simon
Hoppebillede_2018_Blokhus_jesper&junior
Hoppebillede_2017_Blokhus_Magnus&flere
Hoppebillede_2018_Lukas&flere
Hoppebillede_2017_Blokhus_voksne
banner5
banner4
banner3
banner2
traening

Fotografering

I forbindelse med vores juniorarbejde tager vi ofte billeder, og lægger på facebook og vores hjemmeside.
Billederne bliver også brugt i forbindelse med markedsføring.
Ved deltagelse i klubbens junioraktiviteter accepterer man nedenstående.

20827990298_f8b344df79_k

“I forbindelse med klubbens arrangementer vil der være fotografer til stede. Alt fotomateriale optaget af klubbens fotografer (eller af fotografer, der overdrager rettigheder til fotomateriale til klubben) under disse arrangementer tilhører klubben og kan derfor benyttes i enhver golfrelateret sammenhæng, herunder markedsføringsøjemed. Deltagere bekræfter ved deres tilmelding og deltagelse at være indforstået hermed, og for personer under 18 samtykker forældrene ved tilmelding af deres barn.”

ArosB2B
Bedemand Riising