Udetræning

Vi har træning tirsdag, onsdag og fredag i perioden APRIL til SEPTEMBER (evt. forlængelse ind i oktober hvis vejret er fint). Hvornår og om man træner to eller tre gange om ugen, afhænger af ens alder, niveau og handicap. Det gør vi for at få så homogene hold, hvor man kan hjælpe og støtte hinanden i ens golf udvikling. Der er ingen træning i skolernes sommerferie.

Vi træner i to hold

Holdene træner på kryds og tværs for at skabe sammenhold og fællesskab. Holdene er inddelt efter alder, niveau og antal. Vi træner efter DGU’s RUS koncept (Relationer – Udvikling – Sjov), der har fokus på at juniorerne etablerer en langvarig og udviklende glæde ved golf-spillet, skaber stærke relationer på tværs af alder og hcp. samtidig med at de har det sjovt. Selvom man er startet på et hold kan man sagtens skifte i løbet af sæsonen.

20829104759_799f8165d1_k

Træningstider udendørs

Tirsdag

Trænes der på stationer – de to hold starter sammen med opvarmning, og opdeles efterfølgende og træner på denne måde:
Hold 1 – Klar til stor bane:
Kl. 17.00 – 19.00 (evt. 19.30) med Pro-træner og juniortræner på stationerne.
Hold 2 – Stor bane erfaring:
Kl. 17.00 – 20.00 med Pro-træner og juniortræner på stationerne.
Træningen starter præcis, så kom gerne 10 min. før så I er klar til at begynde træningen. Fuld fællestræning er i år lagt for de to hold om fredagen.

Onsdag

Junior spillere der har alder og hcp. til at kunne spille med på et elite-hold, og har fået tilladelse fra vores PGA-Pro Jesper, kan træne med Eliten onsdag kl. 17 – 18.30

Hold 1 og 2 træner samtidigt fra kl. 16.30-17.30.
Fredagstræningen varetages af medlemmer af juniorudvalget, der alle er DGU uddannede hjælpetrænere. Der laves en cyklus i fredagstræningen på 3 uger. Formålet er at koble fredagstræningen sammen med det der er øvet til tirsdagens træning samtidig med, at juniorerne får mulighed for at spille på banen. Cyklussen er som følger:

1. Fredag : Træning (Emne som ved tirsdagstræningen)
  2. Fredag : Spil med træning af de elementer Jesper har pointeret overfor den enkelte junior.
  3. Fredag: Fredags match med spisning (Forældre er velkommen til at deltage).

Holdene bliver yderligere inddelt til træningen, så hver gruppe får træning der matcher deres hcp.

Matcher i sommersæsonen

Fredagsmatcher

Vi spiller løbende en gennemgående turnering vi kalder fredagsmatcher. Matcherne afvikles som en del af fredagstræningen, og sker i en cyklus så der er fredagsmatch hver 3. fredag, i stedet for træning. Matcherne er en socialt anlagt turnering, hvor du spiller en gennemgående 9 hullers match med fuldt handicap som afsluttes med spisning i restauranten. (Forældre må gerne spise med – husk at bestille ved tilmelding).

Der spilles i 3 rækker opdelt på handicap – vi forsøger at alle spiller STOR bane – men måske er vi for række C nød til at bruge par3 banen ind i mellem:

Række A: Hcp. 36 eller under spiller 9 huller på stor bane. Piger fra Rød tee, drenge fra gul tee  – 1. tee tid ca. kl. 16.30 +/-

Række B: Hcp. indtil 54 spiller 9 huller på stor bane, Piger fra Rød tee, drenge fra blå tee – 1. tee tid ca. kl. 16.30 +/-

Række C: Uden hcp. spiller 9 huller på stor bane reduceret med spil fra rød tee på Par3 huller, fra gul 150 m fairway markering på Par4 huller og fra hvid 200 m markering på Par5 huller – 1. tee tid ca. kl. 16.30 +/-

Tilmelding foregår via Hans Hussmann – hussmann@3hm.dk senest tirsdagen før matchen. Der udsendes startlister pr. mail senest dagen før.
Turneringen er en individuel turnering og der vil fra gang til gang være mindre præmier til de 3 første i hver række og alle rækker afsluttes med en gennemgående vinder.
Turneringsfee er kr. 25 pr. deltager pr. runde. Der er obligatorisk spisning efter matchen.
Husk at alle kan deltage uanset alder og HCP. Så kom ud af starthullerne. – Det er sjovt, det er hyggeligt, det er lærerigt!

Indesæsonen 2016/17 starter den 30. oktober

Indetræning

I Skanderborg Golfklub har junioafdelingen indendørs vintertræning fra starten af november til slutningen af marts. Træningen foregår i Sct. Georgesgårdens Multihal der er opvarmet. Træningen er hver anden søndag fra kl. 10.00 til 12.00. Første gang er søndag 5. novemner. Egen betalingen for vinterens ca. 10 træningsdage er 250,- kr. for hele vintersæsonen. Beløbet betales pr. mobilepay eller ved første træning.

Udover slagtræning, spiller vi boldspil, chipper, putter og holder konkurencer samt laver noget fysisk træning. Alt sammen en fantastisk måde at holde sin golf ‘varm’ henover vinteren, sammen med alle sine golf-kammerater.

Alt udstyret i hallen er sponseret af Martin Bencher A/S

Vigtige datoer

Vi indetræner følgende dage i 2017/2018

5. november + 19. november
3. december + 17. december
14. januar + 28. januar
11. februar + 25. februar
11. marts + 25. marts

Fotografering

I forbindelse med vores juniorarbejde tager vi ofte billeder, og lægger på facebook og vores hjemmeside.
Billederne bliver også brugt i forbindelse med markedsføring.
Ved deltagelse i klubbens junioraktiviteter accepterer man nedenstående.

20827990298_f8b344df79_k

“I forbindelse med klubbens arrangementer vil der være fotografer til stede. Alt fotomateriale optaget af klubbens fotografer (eller af fotografer, der overdrager rettigheder til fotomateriale til klubben) under disse arrangementer tilhører klubben og kan derfor benyttes i enhver golfrelateret sammenhæng, herunder markedsføringsøjemed. Deltagere bekræfter ved deres tilmelding og deltagelse at være indforstået hermed, og for personer under 18 samtykker forældrene ved tilmelding af deres barn.”

(siden er revideret 12. september 2016)

Book banetider her