Træningstider 2020

Vi træner tirsdag og torsdag i perioden april til september (evt. forlængelse ind i oktober hvis vejret er fint). I sæsonen 2020 træner vi fra kl. 17.00 til 18.30.

Der er ingen træning i skolernes sommerferie.

Vi træner i hold

Når man spiller golf i Skanderborg spiller man på et hold. Golf skal også være et socialt spil. Vi træner på kryds og tværs af alder og niveau for at skabe sammenhold. Vi træner efter DGU’s RUS koncept (Relationer – Udvikling – Sjov), der har fokus på at juniorerne etablerer en langvarig og udviklende glæde ved golf-spillet, skaber stærke relationer på tværs af alder og hcp. samtidig med at de har det sjovt.

20829104759_799f8165d1_k

Træning udendørs

Tirsdag & Torsdag

Her træner vi på stationer – det vil sige at:

Alle starter sammen starter sammen med opvarmning, og efterfølgende opdeles gruppen i hold og træner på denne måde,

Hold 1: Teknisk træning af dagens teknik

Hold 2: Repetition af teknik fra sidste træning

Hold 3: Praktisk anvendelse af 1 og 2

Træningen starter præcis, så kom gerne 10 min. før så I er klar til at begynde træningen.

Fredag

Hver fredag i perioden april – september, har junior afdelingen faste tider på golfbanen, hvor vi kan spille sammen. Der vil enten være fredags turneringer eller bare ren fredags hygge. Vi spiller normalt 9 huller som tager ca. 2,5 time. Efter vi har spillet, er der mulighed for at spise aftensmad med kammeraterne og familien i restauranten.

En gang i måneden spiller vi en “rigtig turnering” – vi kalder den FREDAGSMATCH! Vi spiller det man kalder “stableford” som betyder at alle – uanset hvor god man er, kan konkurrere med hinanden på lige vilkår. Vi spiller 9 huller og bagefter spiser vi sammen. Din familie er meget velkommen.

Turneringer & konkurrence

Dansk Golf Union

I Skanderborg Golfklub opfordrer vi vores juniorer til at spille så mange Dansk Golf Union Turneringer, som man har tid og lyst til.

Turneringer giver mulighed for at møde spillere fra andre klubber som er på samme niveau og ca. samme alder samtidig med at man kan få prøvet at spille en masse andre golfbaner i Danmark.

DGU turneringer er derfor både godt for det sociale, det golfmæssige og det konkurrence mæssige aspekt.

Turneringsbeskrivelser

Dansk Golf Union har udarbejdet et turneringskatalog, der beskriver hvilke turneringer den enkelte junior kan spille. Tilbuddene spænder meget bredt, fra de yngste og helt uprøvede der kan starte med jungletræf, som er en blanding af golf og leg til den meget dygtige elitespillere som deltager i rangliste turneringer og eventuelt Danmarksmesterskaber.

Se kataloget her:https://www.danskgolfunion.dk/artikel/ny-turneringsstruktur-u25-spillere-i-2020

Forældrerollen

Som forældre skal man være parat til at køre til disse turneringer. Man kan dog eventuelt aftale samkørsel med andre forældre.

I starten kan man som forældre blive bedt om at hjælpe lidt til ved enten at stå som post ved Jungletræf eller være markør/hjælper for de yngste og nybegynderne. Det kræver ingen særlige golf forudsætninger at klare disse opgaver og det er langt fra hver gang man får små opgaver, så det bør IKKE afskrække nogen fra at melde sig til turneringer.

Husk at alle kan deltage uanset alder og niveau. Så kom ud af starthullerne. – Det er sjovt, det er hyggeligt, det er lærerigt!

Hoppebillede_2017_Blokhus_Alfred&Simon
Hoppebillede_2018_Blokhus_jesper&junior
Hoppebillede_2017_Blokhus_Magnus&flere
Hoppebillede_2018_Lukas&flere
Hoppebillede_2017_Blokhus_voksne

Indetræning i vintersæsonen

Oktober – November er det muligt at træne indendørs!

I Skanderborg Golfklub har junioafdelingen indgået samarbejde med Golf Arena Aarhus i Hørning. golfarenaaarhus.halbooking.dk,

I Golf Arena Aarhus er det muligt at holde svinget ved lige henover vintersæsonen. I 2020/2021 vintersæsonen har centeret 8 Trackman simulatorer hvor man kan træne alle typer slag og spille nogle af verdens bedste baner, et område til at træne/lege med det korte spil samt et område kun til at puttetræne.

En gang hver måned i perioden oktober – marts har vi 2 timers træning i centeret, hvorefter vi spiller vi en fredags hyggeturnering med efterfølgende spisning i Arenaen.

Vigtige datoer 2020/2021

Vi indetræner følgende dage 2020/2021 sæsonen

Oktober, ikke fastlagt
November, ikke fastlagt

December, ikke fastlagt
Januar, ikke fastlagt

Februar, ikke fastlagt
Marts, ikke fastlagt

banner5
banner4
banner3
banner2
traening

Fotografering

I forbindelse med vores juniorarbejde tager vi ofte billeder, og lægger på facebook og vores hjemmeside.
Billederne bliver også brugt i forbindelse med markedsføring.
Ved deltagelse i klubbens junioraktiviteter accepterer man nedenstående.

20827990298_f8b344df79_k

“I forbindelse med klubbens arrangementer vil der være fotografer til stede. Alt fotomateriale optaget af klubbens fotografer (eller af fotografer, der overdrager rettigheder til fotomateriale til klubben) under disse arrangementer tilhører klubben og kan derfor benyttes i enhver golfrelateret sammenhæng, herunder markedsføringsøjemed. Deltagere bekræfter ved deres tilmelding og deltagelse at være indforstået hermed, og for personer under 18 samtykker forældrene ved tilmelding af deres barn.”

(siden er revideret 01. februar 2020)

ArosB2B
Bedemand Riising