Udetræning

Vi har træning tirsdag, onsdag og fredag i perioden APRIL til SEPTEMBER (evt. forlængelse ind i oktober hvis vejret er fint). Hvornår og om man træner to eller tre gange om ugen, afhænger af ens alder, niveau og handicap. Det gør vi for at få så homogene hold, hvor man kan hjælpe og støtte hinanden i ens golf udvikling. Der er ingen træning i skolernes sommerferie.

Vi træner i hold

Når man spiller golf i Skanderborg spiller man på et hold. Golf skal også være et socialt spil. Holdene træner på kryds og tværs for at skabe sammenhold og fællesskab. Holdene er inddelt efter alder, niveau og antal. Vi træner efter DGU’s RUS koncept (Relationer – Udvikling – Sjov), der har fokus på at juniorerne etablerer en langvarig og udviklende glæde ved golf-spillet, skaber stærke relationer på tværs af alder og hcp. samtidig med at de har det sjovt. Selvom man er startet på et hold kan man sagtens skifte i løbet af sæsonen.

20829104759_799f8165d1_k

Træningstider udendørs

Tirsdag & Torsdag

Trænes der på stationer – de to hold starter sammen med opvarmning, og opdeles efterfølgende og træner på denne måde:
Hold 1 – Klar til stor bane:
Kl. 17.00 – 19.00 (evt. 19.30) med Pro-træner og juniortræner på stationerne.
Hold 2 – Stor bane erfaring:
Kl. 17.00 – 20.00 med Pro-træner og juniortræner på stationerne.
Træningen starter præcis, så kom gerne 10 min. før så I er klar til at begynde træningen. Fuld fællestræning er i år lagt for de to hold om fredagen.

Fredag

Hver fredag i perioden april – september, har junior afdelingen faste tider på golfbanen, hvor vi kan spille sammen. Der vil enten være fredags turneringer eller bare ren fredags hygge. Vi spiller normalt 9 huller som tager ca. 2,5 time. Efter vi har spillet, er der mulighed for at spise aftensmad med kammeraterne og familien i restauranten.

En gang i måneden spiller vi en “rigtig turnering” – vi kalder den FREDAGSMATCH! Vi spiller det man kalder “stableford” som betyder at alle – uanset hvor god man er, kan konkurrere med hinanden på lige vilkår. Vi spiller 9 huller og bagefter spiser vi sammen. Din familie er meget velkommen.

Matcher i sommersæsonen

Fredagsmatcher

Vi spiller en gang om måneden en turnering vi kalder fredagsmatch. Matcherne er en socialt anlagt turnering, hvor vi spiller en hullers match med fuldt handicap som afsluttes med spisning i restauranten. (Forældre må gerne spise med – husk at bestille ved tilmelding).

Der spilles i 3 rækker opdelt på handicap – alle spiller STOR bane.

Række A: Hcp. 36 eller under spiller 9 huller på stor bane. Piger fra Rød tee, drenge fra gul tee  – 1. tee tid ca. kl. 16.30 +/-

Række B: Hcp. indtil 54 spiller 9 huller på stor bane, Piger fra Rød tee, drenge fra blå tee – 1. tee tid ca. kl. 16.30 +/-

Række C: Uden hcp. spiller 9 huller på stor bane reduceret med spil fra rød tee på Par3 huller, fra gul 150 m fairway markering på Par4 huller og fra hvid 200 m markering på Par5 huller – 1. tee tid ca. kl. 16.30 +/-

Tilmelding foregår ved at sende en mail til amkrusedulle@hotmail.com senest onsdagen før matchen. Der udsendes startlister pr. mail senest dagen før.
Turneringen er en individuel turnering og der vil fra gang til gang være mindre præmier i hver række og alle rækker afsluttes med en gennemgående vinder.
Det koster ikke noget af deltage i Fredagsmatcher, men vi henstiller til at alle deltager i den efterfølgende spisning – igen gerne med familien.

Husk at alle kan deltage uanset alder og niveau. Så kom ud af starthullerne. – Det er sjovt, det er hyggeligt, det er lærerigt!

Oktober – November er det muligt at træne indendørs!

Indetræning

I Skanderborg Golfklub har junioafdelingen indendørs vintertræning fra starten af november til slutningen af marts. Træningen foregår enten i  Sct. Georgesgårdens Multihal eller hos golfarenaaarhus.halbooking.dk

Udover slagtræning, spiller vi boldspil, chipper, putter og holder konkurrencer samt laver noget fysisk træning. Alt sammen en fantastisk måde at holde sin golf ‘varm’ henover vinteren, sammen med alle sine golf-kammerater.

Det er på grund af vores mangeårige trofaste sponsor Martin Bencher A/S at vi har denne mulighed.

Vigtige datoer

Vi indetræner følgende dage desværre ikke i 2019/2020 sæsonen

xx.xx

Fotografering

I forbindelse med vores juniorarbejde tager vi ofte billeder, og lægger på facebook og vores hjemmeside.
Billederne bliver også brugt i forbindelse med markedsføring.
Ved deltagelse i klubbens junioraktiviteter accepterer man nedenstående.

20827990298_f8b344df79_k

“I forbindelse med klubbens arrangementer vil der være fotografer til stede. Alt fotomateriale optaget af klubbens fotografer (eller af fotografer, der overdrager rettigheder til fotomateriale til klubben) under disse arrangementer tilhører klubben og kan derfor benyttes i enhver golfrelateret sammenhæng, herunder markedsføringsøjemed. Deltagere bekræfter ved deres tilmelding og deltagelse at være indforstået hermed, og for personer under 18 samtykker forældrene ved tilmelding af deres barn.”

(siden er revideret 01. februar 2020)