Hvem er Ladies Section?

Ladies Section er en gruppe af kvindelige spillere i Skanderborg Golf Klub, der mødes hver tirsdag, for at spille golf og hygge med hinanden. Det er muligt at spille formiddag eller eftermiddag.

Hvem spiller Ladies Section?
Vi er en broget flok af sociale golfspillere. Erhvervsaktive, studerende og ikke erhvervsaktive. Vi har både medlemmer, der lige er begyndt at spille, og medlemmer der har spillet i mange år. Det vigtigste er, at man har lyst til at spille og være en del af det sociale liv både under og efter spillet.

Hvem kan deltage og hvordan spiller vi?

Alle kvinder i Skanderborg Golf Klub der er fyldt 18 år, kan deltage. Det eneste krav er at du har lyst til at være sammen med andre og elsker golf….

I Ladies Section spiller vi primært stableford og slagspil. Det betyder at alle uanset niveau kan deltage!

Tilmelding til matcherne sker på Golfbox under Klubturnering/Ladies Section i løbet af ugen og senest mandag kl 15:00

Vi vil gerne invitere dig til at prøve…
Alle Skanderborg Golf Klubs dame-medlemmer inviteres på besøg. Deltag i en af vores ugentlige matcher, så du kan opleve stemningen og samværet med medlemmerne i Ladies Section.

Alle er velkomne til at deltage i et par prøverunder for at opleve stemningen og vores sammenhold. Når man er med på prøve, deltager man dog ikke i præmierækken.

Bliv evt. også medlem af vores FaceBook gruppe LADIES SECTION.

Handicap- og præmiegrupper:
Der spilles i 2 rækker: A og B. Ved Stabelford er rækkerne lige store og handicap derfor flydende.
Når A rækken spiller slagspil (en gang om måneden) deles ved handicap 27
Der gives præmier for hver 4. deltager i hver række, dog max 4 i hver række.
Præmier uddeles ved månedsafslutning. Er man forhindret i at deltage, må man få en anden til at tage præmien for sig.
Ellers overføres præmien til Ladies Section`s årlige julefrokost, hvor den indgår i gavebordet.

Månedsafslutning med fællesspisning og præmier,
Den sidste tirsdag i hver måned er der månedsafslutning med fællesspisning. Der er gunstart henholdsvis kl. 16:00 og 16:15. Der vil blive spillet holdspil med præmier til 2 vindende hold. Der vil i minimum 3 af de 6 månedsafslutninger blive spillet med en  individuel score og dermed overførsel til årets “Order of Merit”. Månedsafslutningerne er en vigtig del af Ladies Sections sjove og sociale samvær.

Aktiviteter og ture

Bamsematch
Herre Section og Ladies Section skiftes til at arrangere Bamsematch, henholdsvis en torsdag eller en tirsdag, hvor vi kæmper om at klæde Bamsen i rødt eller blåt tøj – en hyggelig og sjov match, som vi gerne vil vinde!

Vær med til at kæmpe for at Bamsen bliver klædt i rødt.

Bymatcher
Vi mødes en gang årligt til bymatcher mod Odder og Himmelbjerget, skiftevis hjemme og i venskabs-klubberne.

Vi spiller stableford og hygger derefter med fællesspisning og præmieoverrækkelse sammen med modstanderne.

Weekendtur
Hvert år forsøger vi at arrangere en weekendtur med golf og hyggeligt samvær et sted i Danmark. Opslag på hjemmesiden og vores opslagstavle.

Se Ladies Sections aktiviteter i golfbox.

Vibeke Walde 2

Vikar er Helle Stage

helle.stage@hotmail.com

Alt det kedelige..

Kontingentet for medlemskab incl. match fee er kr. 450,- (Betales inden 1/4)
Kontingent ved indmeldelse efter 1/7 er kr. 250,-

Deltagelse i gennemgående matcher:
Hulspil 50,-
Eclectic 50,-

Bankoverførsel til: Reg. nr: 6191 Kontonr.: 0013969965. Husk navn og medlemsnr.

Mail til kasserer Hanne Hørlykke (Hanne.Hoerlykke@gmail.com) med oplysning om navn og medlemsnummer, og HUSK at anføre om du ønsker at spille eclectic og/eller hulspil.

Det er IKKE muligt at betale med mobilepay!

Ladies Section Vedtægter

Ladies Section Information

Sponsorer

Ladies Section Skanderborg takker alle vores sponsorer for engagement og bidrag!