Udvalgets opgaver
I udvalget tager vi os først og fremmest af regelundervisningen af vores begyndere, men herudover er det også udvalgets opgave at tage sig af formidling af golf- og handicapregler i hele klubben og være medlemmerne behjælpelig med spørgsmål inden for regler og handicap.

Har du spillet runder i udlandet

Hvis du har spillet golf i udlandet og skal reguleres, skal du sende dit underskrevne scorekort med nedenstående oplysninger til regel- og handicapudvalget:

• Hvilket teested er der spillet fra
  • Antal slag på hvert hul
  • Banens course rating (CR) og slope (SL)  for det valgte teested  – oplysningerne findes normalt på scorekortet.

Årsagen er, at de udenlandske baner ikke findes i Golfbox, så derfor skal vi lægge dit resultat ind manuelt.

Golfregler
I forbindelse med de undervisningaftener vi havde vedr. 2019 reglerne, fik vi en del spørgsmål, som vi ikke umiddelbart kunne svare på. Du kan finde svar på disse her: (tryk her)

Du kan her finde links til andre steder, hvor du kan finde oplysninger om de nye regler:

Link til DGU site om de golfregler (tryk her)

Link til golfregelvideoer (tryk her)

Link til Golfrules.com (Oswald Academy) (tryk her)

Handicapregler

De gældende handicapregler kan du finde her

I 2021 indføres nye handicapregler. Du kan finde mere om dette her

Test din regelviden – Spil GolfQuis

Du kan også hente app’en GolfQuis, hvor du på en sjov måde kan teste din viden om reglerne. App’en er fornylig blevet opdateret med de nye 2019 regler. Den er gratis at anvende på level 6, som indeholder de mest anvendte regler – hvis du ønsker at anvende den på andre levels koster det et mindre beløb – se mere om GolfQuis her

Jytte Bengtson