Lokale regler

Læs de lokale regler for Skanderborg Golf Klub her.
Godkendt af DGU marts 2016 og 2017

1. Ved spil af hullerne 3, 12,13 og 18 danner den nærmeste asfaltkant af asfaltvejen out of bounds grænsen.

2. Alle afstandsmærker i fairway, bænke og henvisningsskilte samt træer med støttepæl(e) er ”ikke-flytbare forhindringer”. Regel 16.1.

3. Alle etablerede veje og stier er ”ikke-flytbare forhindringer”. Regel 16.1

4. Hvis det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at en bold er i det første strafområde på 10. hul skal spilleren med ét strafslag spille en bold enten fra droppezonen eller teestedet. Hvis der er tvivl om, hvorvidt en bold er i eller er tabt i strafområdet, må spilleren spille en anden bold provisorisk efter Regel 17-1.d fra teestedet eller droppezonen. Hvis den oprindelige bold findes udenfor strafområdet, skal spilleren fortsætte spillet med denne bold. Hvis den oprindelige bold bliver fundet i strafområdet må spilleren enten spille den oprindelige bold som den ligger, eller fortsætte med bolden der blev spillet provisorisk efter Regel 17-1d.

5. Hvis der er tvivl om hvorvidt en bold er i eller er tabt i strafområdet ved tee-stederne på 16.hul ,må spilleren spille en anden bold provisorisk efter en af de anvendelige valgmuligheder i Regel 17-1.d. Hvis den oprindelige bold bliver fundet udenfor strafområdet, skal spilleren fortsætte spillet med denne bold. Hvis den oprindelige bold bliver fundet i strafområdet må spilleren enten spille den oprindelige bold, som den ligger, eller fortsætte med bolden der blev spillet provisorisk efter Regel 17-1.d..

Straf for overtrædelse af disse lokale regler

Generel straf (hulspil: tab af hul – slagspil: 2 strafslag)
Godkendt iflg. DGU