Velkommen til Turneringsudvalget i Skanderborg Golf Klub

I turneringsudvalget ønsker vi at samle klubmedlemmerne og sætte rammerne for fælles arrangementer af forskellig karakter. Vi planlægger og afholder div. turneringer, hvor vi lægger vægt på at øge det sociale sammenhold i klubben. Det skal være sjovt og derfor skifter vi mellem forskellige matchformer.

Vi håber, du vil melde dig til årets turneringer.

Se kalenderen her

Fredagsturneringer:
Fredags turneringer er tænkt som uformelle turneringer over 9 huller. Man skal ikke tilmelde sig men bare møde op! Når der et “hold” sendes man afsted og bagefter kan man passende spise nem aftensmad i restauranten. De spilles hen over sommeren med opstart 1. fredag i maj. Man kan møde ind mellem kl. 15.30 og 16.45

Klubbens løbende hulspil:
Turneringen løber henover sæsonen. Der er en vinder- og en taberrække.  Dermed har man mindst 2 chancer. Hulspil er et anderledes spændende taktisk spil, hvor højhandicapperen fint kan slå lavhandicapperen.

Dorte Hansen 3

Dorte Hansen